Over 24/7 drive

Het is onze drive om werkgevers en werknemers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met vestigingen door heel Europa zijn we gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE. We bieden opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.

Driven by people

Aanpakkers

Al onze medewerkers houden van aanpakken. We staan 24/7 voor je klaar.

Persoonlijk

We kennen iedere chauffeur persoonlijk. Zo weten we precies wat jij nodig hebt.

Professioneel

24/7 drive voldoet aan alle eisen en we kennen de transportwereld. Onze klanten en jou tevreden maken, dat is onze drive.

Chauffeur is collega

Het is onze ambitie om hét uitzendbureau voor chauffeurs te blijven. Daarom steekt 24/7 drive veel tijd en energie in persoonlijk contact met chauffeurs. Onze intercedenten kennen je persoonlijk en zien je als collega. We willen precies weten wat je ambities en persoonlijke wensen zijn. Zo zorgen we voor een hechte band en betrokken chauffeurs. En op deze manier zijn we in staat om te bemiddelen in een baan als vrachtwagenchauffeur. Een job die honderd procent bij je past.

Verdieping in bedrijfscultuur

24/7 drive beschikt over vestigingen door heel Europa. Vanuit onze vestigingen werken we voor opdrachtgevers in al de genoemde landen. Onze vestigingsmanagers en medewerkers verdiepen zich grondig in de bedrijfscultuur en logistieke processen van opdrachtgevers. Zo spelen we in op specifieke wensen en zorgen we voor de juiste match met chauffeurs. We willen niet alleen een leverancier zijn, maar ook een samenwerkingspartner van onze relaties. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Internationale arbeidsbemiddeling

Als hét uitzendbureau voor chauffeurs staat 24/7 drive voor kwaliteit, professionaliteit en snelheid. Om deze belofte te waarborgen, hebben we meerdere vestigingen verspreid over héél Europa. Onze vestigingen in deze landen zijn als uitzendorganisatie gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling van vrachtwagenchauffeurs, monteurs, magazijnmedewerkers en productiekrachten.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!