Voor werkgevers

De vraag naar professionele vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel is hoger dan ooit tevoren. 24/7 drive zoekt de verbinding tussen vraag en aanbod door het werven van chauffeurs en logistiek personeel door heel Europa. We beschikken over een uitgebreid netwerk van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel waardoor we de hoge vraag en eisen binnen de markt het hoofd kunnen bieden. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Ik zoek een chauffeur

Is uw bedrijf op zoek naar een ervaren chauffeur? U hoeft niet verder te zoeken. 24/7 drive heeft de chauffeur die u zoekt in huis. Als hét uitzendbureau voor chauffeurs zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwame chauffeurs.

Daarnaast verzorgen we samen met onze opleidingspartner opleidingen en nascholingen (Code 95) van chauffeurs. En via onze buitenlandse vestigingen brengen we ook graag internationale chauffeurs met uw bedrijf in contact.

Lees meer

Onze diensten

De transportwereld is een dynamische wereld. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Voor werkgevers én werknemers.

24/7 drive voelt zich thuis in de transportbranche en is op de hoogte van de laatste trends. We zijn dag en nacht in touw en 24/7 bereikbaar voor iedereen. Interesse in samenwerken? Vraag direct een offerte aan.

Lees meer

Waarom 24/7?  

Bent u op zoek naar één of meerdere vakbekwame chauffeurs? 24/7 drive is hét uitzendbureau voor de transportsector. We zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE.

Voor vaste, parttime en tijdelijke dienstverbanden hebben we de juiste chauffeur in huis. Samenwerken met 24/7 drive is een goede keuze. Graag zetten we de voordelen op een rij.

Lees meer

Payroll

Kies als werkgever voor de meerwaarde van payroll. Door middel van payroll kunt u parttime of fulltime gebruik maken van vakbekwame en ervaren vrachtwagenchauffeurs.

Zonder dat u zich als werkgever druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Dat is in een notendop de kracht van payroll.

Lees meer

Samenwerken?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!