Werken bij 24/7 drive

Word jij onze nieuwe collega?

Bij 24/7 drive zijn we altijd op zoek naar collega's die het chauffeursvak begrijpen en die het verschil kunnen maken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat hier voor jou geen interessante vacature tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie. Net als transport zijn wij continu in beweging en op zoek naar nieuwe gedreven collega's.

Over 24/7 drive

24/7 drive heeft als uitzendbureau voor de transportsector een goede naam opgebouwd. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). We bieden opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen. En we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.

De bedrijfscultuur

24/7 drive beschikt over vestigingen door heel Europa. Vanuit deze locaties werken we voor opdrachtgevers in Vlaanderen, Nederland, Duitsland en Polen. De collega’s van alle vestigingen werken nauw met elkaar samen en er heerst een informele werksfeer. Geen mantelpak of maatpak maar gewoon in je spijkerbroek naar het werk. Er worden regelmatig activiteiten voor collega’s georganiseerd om ook op informele wijze kennis te maken met elkaar. Vanaf dag één kom je terecht in een warm bad en word je gestimuleerd om het beste uit jezelf naar boven te halen door middel van coaching en training.

Sluit je aan bij 24/7!

Kennismaken? Onze collega’s hebben de koffie voor je klaar staan! Stuur een mail naar personeel@247drive.be of neem contact met ons op.

Ben jij die uitzendconsulent(e) die toe is aan een nieuwe uitdaging?

24/7 drive is op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Ben jij de consulent(e) die op zoek is naar meer uitdaging, die z’n eigen ideeën wil omzetten in actie, die zich vast kan bijten in een zaak en niet loslaat totdat er succes is geboekt, dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn.