Werken bij 24/7 drive

Word jij onze nieuwe collega?

Bij 24/7 drive zijn we altijd op zoek naar collega's die het chauffeursvak begrijpen en die het verschil kunnen maken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat hier voor jou geen interessante vacature tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie. Net als transport zijn wij continu in beweging en op zoek naar nieuwe gedreven collega's.

Vacature: Uitzendconsulent(e)

Bij 24/7 drive is op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Ben jij de consulent(e) die op zoek is naar meer uitdaging, die z’n eigen ideeën wil omzetten in actie, die zich vast kan bijten in een zaak en niet loslaat totdat er succes is geboekt, dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn.

24/7 drive is hét interimkantoor voor chauffeurs C, CE. We zoeken de juiste chauffeur aan het juiste stuur. We houden niet van korte termijn doelen, maar wel van lange termijn relaties met onze klanten en collega’s. Bij ons krijg je de tijd om je in te leven in de klant en zijn vacature, maar ook de tijd om jouw kandidaat beter te leren kennen. Wij willen weten wat zij zoeken!

Werkzaamheden
Bij ons ben je niet alleen verantwoordelijk voor de sales, werving of administratie, nee bij ons combineren we dit werk. Zo gaat je zelf naar je klanten toe, zorg je ervoor dat je de juiste chauffeur voor hen vindt en doe je ook de administratie op z’n tijd. Thuis, onderweg of op kantoor werken, alles is mogelijk, wij werken in de Cloud zodat je overal toegang hebt tot je documenten.

Functie-eisen
Voor de regio Vlaanderen zijn we op zoek naar:

  • Een collega met een sterke persoonlijkheid die van uitdagingen houdt.
  • Een collega met de juiste dynamiek en motivatie.
  • Een collega die actief op zoek gaat naar nieuwe chauffeurs die passen bij onze huidige functies.
  • Een sociale collega met de nodige empathie.
  • Een collega die zich verheugt op een bezoek aan onze klanten.

Wij bieden
Natuurlijk ben je uitgerust met een firmawagen, een telefoon, een laptop, een goed salaris, extra vakantiedagen, enz. …. maar nog belangrijker, je hebt de vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. We houden niet van een streng regime waarbij je van 9 tot 17 uur op kantoor moet zijn. Als je kandidaat bijvoorbeeld alleen ‘s avonds kan komen voor een vergadering, slaap jij de volgende morgen even uit. Je houdt zelf de balans in de gaten.

Interesse gewekt?

Mail of bel ons. Stuur je CV naar personeel@247drive.be en beschrijf wie je bent en waar jij op zoek naar bent in je werkbare leven.
Voor info bel of mail je toekomstige collega, 

Nathalie Neskens
Tel: 03-2385424
Mail: n.neskens@247drive.be

Sofie Thys
Tel: 056 891 949
Mail: s.thys@247drive.be

Over 24/7 drive

24/7 drive heeft als uitzendbureau voor de transportsector een goede naam opgebouwd. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). We bieden opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen. En we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.

Sluit je aan bij 24/7!

Kennismaken? Onze collega’s hebben de koffie voor je klaar staan! Stuur een mail naar personeel@247drive.be of neem contact met ons op.

De bedrijfscultuur

24/7 drive beschikt over vestigingen door heel Europa. Vanuit deze locaties werken we voor opdrachtgevers in Vlaanderen, Nederland, Duitsland en Polen. De collega’s van alle vestigingen werken nauw met elkaar samen en er heerst een informele werksfeer. Geen mantelpak of maatpak maar gewoon in je spijkerbroek naar het werk. Er worden regelmatig activiteiten voor collega’s georganiseerd om ook op informele wijze kennis te maken met elkaar. Vanaf dag één kom je terecht in een warm bad en word je gestimuleerd om het beste uit jezelf naar boven te halen door middel van coaching en training.

Ben jij die uitzendconsulent(e) die toe is aan een nieuwe uitdaging?

24/7 drive is op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Ben jij de consulent(e) die op zoek is naar meer uitdaging, die z’n eigen ideeën wil omzetten in actie, die zich vast kan bijten in een zaak en niet loslaat totdat er succes is geboekt, dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn.