Ik zoek een chauffeur

Is uw bedrijf op zoek naar een ervaren chauffeur? Als hét uitzendbureau voor chauffeurs zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwame chauffeurs. 

Daarnaast verzorgen we samen met onze opleidingspartner opleidingen en nascholingen (Code 95) van chauffeurs. En via onze vestigingen in het buitenland leveren we ook internationale chauffeurs. 

Aanbod diverse soorten chauffeurs

De variatie aan opdrachtgevers en gevraagde chauffeurs is groot. 24/7 drive biedt voor vrijwel elk transport en logistiek vraagstuk een passende oplossing. Zowel fulltime, parttime als op oproepbasis. Onderstaand lijstje met chauffeurs geeft een goede indicatie van de mogelijkheden:

  • Betonmixerchauffeur
  • Bakwagenchauffeur
  • Kipper chauffeur
  • Winkeldistributie chauffeur
  • Trekker-oplegger chauffeur
  • Bulkwagenchauffeur
  • Chauffeur koelwagen
  • Haakarm-combi chauffeur
  • Tankwagenchauffeur

EU-Chauffeurs

Om aan de behoefte van de Transportbranche te kunnen voldoen, bieden wij via onze vestigingen in het buitenland internationale chauffeurs aan. Met vestigingen in Polen, Roemenië, Bulgarije en Litouwen hebben wij een groot netwerk aan professioneel personeel.

Naast ervaren vrachtwagenchauffeurs en monteurs bent u ook voor gemotiveerde logistiek medewerkers en productiekrachten bij 24/7 drive aan het juiste adres. 24/7 drive is erkend en gecertificeerd door Federgon. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@247drive.be of 03-238 39 52.

24/7 bereikbaar én altijd in de buurt

Met 12 vestigingen in Nederland, 4 vestigingen in België en 1 vestiging in Duitsland is 24/7 drive altijd in de buurt. Om de juiste match met chauffeurs te maken, verdiepen onze medewerkers zich grondig in uw bedrijfscultuur en logistieke processen. De transportsector heeft een 24 uurseconomie. Vanzelfsprekend spelen we daar op in. Voor opdrachtgevers zijn we dag en nacht bereikbaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Maak direct een persoonlijke afspraak 

Zoekt u een geschikte kandidaat om jouw team te versterken? Graag maken we een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247drive.be of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Wat klanten over ons zeggen

24/7 is een uitzendbureau waarbij je nog ècht contact hebt met de mensen die er werken. Alle intercedenten even gedreven in hun vak, evenals de kandidaten die wij krijgen voorgesteld.

 De langdurige samenwerking is een wederzijds vertrouwen in elkaar. Fijn dat we dit al jaren doen samen!

Daisy

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van 24/7 drive. 

Fijn om op deze manier een flexibele schil binnen ons bedrijf te hebben zodat wij gemakkelijk kunnen op- of afschalen als dat nodig is.

Erik

Wij werken al vele jaren samen met 24/7. Vaak bellen we erg ad-hok, ze proberen altijd een oplossing voor te dragen zodat de wagens weer snel bemand is. 

Verder hebben we enkele mensen van hun al geruime tijd bij ons rijden. Heel erg prettig voor ons zodat je snel kunt schakelen als er zich problemen met de planning voordoen je altijd een oplossing voor handen hebt. 

John