Onze diensten

De transportwereld is een dynamische wereld. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Voor werkgevers én werknemers. 24/7 drive voelt zich thuis in de transportbranche en is op de hoogte van de laatste trends. We zijn dag en nacht bezig en 24/7 bereikbaar voor iedereen. Interesse in samenwerken? Vraag direct een offerte aan.

Werven, selecteren, opleiden en uitzenden van chauffeurs

24/7 drive brengt werknemers en werkgevers in de transportwereld en logistieke sector samen. We bieden meer dan een standaard uitzendbureau. We zijn dagelijks in de weer om geschikte werknemers te werven, te selecteren en uit te zenden. Daarnaast richten we ons op de opleiding en nascholing van vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek.

Vestigingen in België, Nederland én Duitsland

Naast onze vestigingen in België hebben we ook een aantal vestigingen in Nederland en in Duitsland. Er is dus altijd een vestiging in de buurt.

Collega’s en samenwerking

Bij 24/7 drive is iedere uitzendkracht een collega. Al onze chauffeurs kennen we persoonlijk. Zo maken we de juiste match tussen vraag en aanbod. Als werkgever ben je dus verzekerd van de beste kandidaat. Voor fulltime en parttime banen.


Interesse in samenwerken? 

Graag maken we een afspraak om je specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247drive.be. Of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Wat klanten over ons zeggen

24/7 is een uitzendbureau waarbij je nog ècht contact hebt met de mensen die er werken. Alle intercedenten even gedreven in hun vak, evenals de kandidaten die wij krijgen voorgesteld.

 De langdurige samenwerking is een wederzijds vertrouwen in elkaar. Fijn dat we dit al jaren doen samen!

Daisy

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van 24/7 drive. 

Fijn om op deze manier een flexibele schil binnen ons bedrijf te hebben zodat wij gemakkelijk kunnen op- of afschalen als dat nodig is.

Erik

Wij werken al vele jaren samen met 24/7. Vaak bellen we erg ad-hok, ze proberen altijd een oplossing voor te dragen zodat de wagens weer snel bemand is. 

Verder hebben we enkele mensen van hun al geruime tijd bij ons rijden. Heel erg prettig voor ons zodat je snel kunt schakelen als er zich problemen met de planning voordoen je altijd een oplossing voor handen hebt. 

John