Ben jij als uitzendconsulent(e) toe aan een nieuwe uitdaging?

Bij 24/7 drive is op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Ben jij de consulent(e) die op zoek is naar meer uitdaging, die z’n eigen ideeën wil omzetten in actie, die zich vast kan bijten in een zaak en niet loslaat totdat er succes is geboekt, dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn.

24/7 drive is hét interimkantoor voor chauffeurs C, CE. We zoeken de juiste chauffeur aan het juiste stuur. We houden niet van korte termijn doelen, maar wel van lange termijn relaties met onze klanten en collega’s. Bij ons krijg je de tijd om je in te leven in de klant en zijn vacature, maar ook de tijd om jouw kandidaat beter te leren kennen. Wij willen weten wat zij zoeken!

Werkzaamheden

Bij ons ben je niet alleen verantwoordelijk voor de sales, werving of administratie, nee bij ons combineren we dit werk. Zo gaat je zelf naar je klanten toe, zorg je ervoor dat je de juiste chauffeur voor hen vindt en doe je ook de administratie op z’n tijd. Thuis, onderweg of op kantoor werken, alles is mogelijk, wij werken in de Cloud zodat je overal toegang hebt tot je documenten.

Functie-eisen

Voor de regio Vlaanderen zijn we op zoek naar:

  • Een collega met een sterke persoonlijkheid die van uitdagingen houdt.
  • Een collega met de juiste dynamiek en motivatie.
  • Een collega die actief op zoek gaat naar nieuwe chauffeurs die passen bij onze huidige functies.
  • Een sociale collega met de nodige empathie.
  • Een collega die zich verheugt op een bezoek aan onze klanten.

Wij bieden

Natuurlijk ben je uitgerust met een firmawagen, een telefoon, een laptop, een goed salaris, extra vakantiedagen, enz. …. maar nog belangrijker, je hebt de vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. We houden niet van een streng regime waarbij je van 9 tot 17 uur op kantoor moet zijn. Als je kandidaat bijvoorbeeld alleen ‘s avonds kan komen voor een vergadering, slaap jij de volgende morgen even uit. Je houdt zelf de balans in de gaten.

Interesse gewekt?

Mail of bel ons. Stuur je CV naar personeel@247drive.be en beschrijf wie je bent en waar jij op zoek naar bent in je werkbare leven.

Voor info bel of mail je toekomstige collega, 

Nathalie Neskens
Tel: 03-2385424
Mail: n.neskens@247drive.be

Sofie Thys
Tel: 056 891 949
Mail: s.thys@247drive.be